• Ny
Defence High Seat MU
  • Defence High Seat MU

Brunotti Defence High Seat MultiUse

1 795,00 kr
Inkl. moms Leveranstid 7-14 dagar. Gör beställning eller förfrågan för mer exakt leveranstid.

Mycket fin och extremt prisvärd sittsele för både kite och windsurfing - har MultiUse-krok som fungerar till båda. Hög i ryggen så ger mycket stöd och gjuten platta så kraften fördelas över ryggen - du blir inte trött, du får inte ont och den skyddar mot slag.

Storlek
Kvantitet
Kommer in igen

 

Smidiga betalningar med Klarna

 

Snabba och säkra leveranser med DHL

 

Fri frakt vid köp över 800 kr

Varför köpa Defence?
 
- Maximal komfort och stöd, både för kite och windsurfing
 
- Avlastar så du inte blir trött i ryggen direkt och undviker få ont
 
- Du har insett att sittselar som bara är lite tyg, stoppning och en krok bara har en fördel och det är att de är billiga
 
 
Defence är utvecklad av designern som designade selar åt Mystic i mer än 10 års tid så det ligger mycket kunskap och erfarenhet bakom Defence. Har många likheter med den extremt populära Mystic Supporter, som de obegripligt nog slutat göra.
 
Defence har förutom en mängd väl utvecklade funktioner två andra fördelar:
 
- den säljs komplett med krok, så du behöver inte komplettera med krok, och kroken är dessutom en riktigt bra krok som även fungerar för windsurfing (kitekrokar är normalt grundare och har mindre böj så då trillar hängseletampen ur hela tiden när man windsurfar med den)
 
- en av storlekarna, M/L, kan användas av nästan alla, så man slipper göra valet mellan storlek M och L. Varför är det så bra då?

Det kan ju tyckas trivialt men det är nästan alltid större skillnad mellan M och L än vad de flesta kan tro. Seriösa tillverkare gör flera olika bredder på krokarna och t ex Mystic har alltid haft en bredd på S och M och en annan bredd på L och XL (och en tredje för XXL). En L-krok har varit ca 4 cm bredare än en M-krok, vilket är ganska mycket och gör att hoppet från M till L blir större än man tror: om du inte är bred nog för en L-krok tar det stopp mot kroken när du försöker spänna in den och man kan inte få fast selen och då glider den upp.
 
Dessutom: höjden på ryggplattan ökar oftast ca 2 cm för varje storlek, vilket inte låter mycket det blir lätt FÖR högt för att bli bra. Att ha ryggplatta som täcker hela ryggen är inte en lösning.

Radiance har följande högklassiga funktioner inbyggda:
 
- Justerbara neoprenstroppar för benen. Neoprenet gör att det inte blir obekvämt att dra åt remmarna, samtidigt som de hindrar slitage på dräkten
 
- MultiUse-krok så du både kan köra kite och windsurfing med samma sele

- 3D Dual Density Foam som formar sig efter kroppen och inte blir sladdrigt d v s ger stöd när det behövs
 
- Easyfix-remmar som inte smygsläpper d v s selen stannar inspänd hela tiden; du behöver inte spänna om den om och om igen ute på vattnet
 
- kroken har ett mycket smart och enkelt snabbspänne (QRSS) som aldrig kan kärva och tål saltvatten och sand utan problem. Är mycket bättre än sandkänsliga snabblås som t ex Mystics Clicker Bar-system

Sammantaget en mycket kapabel och komfortabel sittsele som inte har mycket konkurrens i dagens utbud av sittselar för kite.