Köpvillkor

Alla priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25 % moms. Alla varor ägs av On Top tills full betalning har erlagts. Paket som beställts men aldrig hämtats ut kommer att debiteras med kostnader för frakt och returfrakt samt 200 SEK inkl moms. Är du under 18 år måste vi enligt lag ha dina föräldrars medgivande för ditt köp. Med reservation för prisfel av teknisk natur.

Reklamationer och returer

Om det är fel på din vara ersätts den kostnadsfritt mot en ny vara. Vänligen kontakta oss via mail direkt när du upptäckt felaktigheten. 

Om varan är skadad ber vi dig omgående kontakta oss. Om skadorna uppkommit under transport är det transportföretaget som är ansvarigt men kontakta ändå oss först så vi kan hjälpa dig. 

Vill du byta din vara går det bra att göra inom 14 dagar från inköpsdatum. Om du har speciella skäl att önska längre bytestid, t ex om varan köpt som gåva el dyl, kan vi förlänga bytestiden men du måste be om utökad bytestid innan köpet. Vill du byta storlek, modell, färg etc får du stå för frakten tillbaka till oss medan vi står för frakten av den nya varan till dig. 

Vill du häva köpet helt går det också bra inom 14 dagar från inköpsdatum. Du betalar frakten tillbaka till oss. Observera att du blir ansvarig för godset tills det når oss så välj en frakttjänst där du kan spåra godset. Varorna ska vara i samma skick som när du mottog dem, ha alla etiketter kvar och vara förpackade i sin originalförpackning.

Bytesrätten på reavaror: ofta är anledningen till rean att modellen utgått och det inte finns kvar alla storlekar, färger etc. Vi byter gärna till en annan storlek eller färg OM det finns kvar av denna, men är de slut så är de slut. Varor som specialbeställts har ingen bytesrätt.

Är du osäker på storlekar, modellvarianter etc, vänligen kontakta oss innan du beställer varan så reder vi ut det innan köp så sparar både du och vi tid och slipper göda fraktföretagen i onödan. 

International orders: please drop us an email and we will help you out regarding payment, available stock, sizing, colors, freight quotes etc. This saves both time and money and prevents misunderstandings.