Rea! Mystic Metalite Sock Split-Toe Visa större

Mystic Metalite Sock Split-Toe

Ny

Extra värme i skorna med Metalite-teknologi!

Mer detaljer

139,00 kr

-60,00 kr

199,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Mystic Metalite Sock är en 1 mm tunn metalitesocka att komplettera Mystic Boot och Mystic Blade med split-toe speciellt framtagen för dessa modeller - det blir ungefär som att köra med undertröja i metalite under dräkten. Är du väldigt frusen eller kör i väldigt kallt vatten kan du nu alltså få en sko som är extremt smidig samtidigt som den tål extremt kallt vatten. Du har också fördelen i att kunna använda samma sko när det är förhållandevis varmt jämfört med om du köper en 6 mm Ultimate, som är alldeles för varm om det inte är kallt.

Funkar super att ha i bindningar för både kite och wake! Ger värme och är mycket tunn så du får plats med den inne i bindningen.

Finns i storlekarna XS - S - M - L - XL - XXL. Rekommendation: M är lagom om du har 41-42-skon, L om du har 43 eller 44-45, XL till 46 eller 47-48 och XXL till 47-48 och 49 men man får såklart ta hänsyn tagit till hur tajt skon sitter på dig utan sockan. Om du kör i extremt kalla vatten eller är väldigt frusen har vi rekommenderat vår Maui Magic Ultimate Dry Boot eftersom den är 6 mm tjock men Dry Boot är inte lika smidig som en Mystic Boot eller Mystic Blade. Nu kan vi råda bot på det genom nya Mystic Metalite Sock, som gör Boot och Blade 6 mm tjocka.

Kunder som köpt denna produkt köpte också: