Rea! Mystic Lightning Boot Visa större

Mystic Lightning Boot

Ny

Mycket bra och elastisk sko med rem över vristen

Mer detaljer

247,50 kr

-50%

495,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Mystic Lightning är utvecklad ur Mystic Boot och Mystic Blade d v s är en både varm och skön sko med barfotakänsla! Det som skiljer ut Lightning är framför allt att den ligger mitt emellan Blade och Boot i bredd, d v s den är relativt normalbred samt att den har kardborrerem över vristen samt i skaftet. Neoprenet är lika elastiskt som i våra bästa dräkter så remmarna är helt enkelt nödvändiga för att hålla skon på plats. Det blir väldigt enkelt att komma i och ur skorna och de är extremt mjuka och sköna, men vill du inte ha rem över foten, välj Blade eller Boot. Kitestroppar är oftast bredare än windsurfingstroppar, och en del tycker inte om att känna remmen över vristen mot stroppen. Precis som Boot och Blade har Lightning den suveräna SplitToe Inside som hindrar foten att åka omkring inne i skon (både i sidled och längsled) men på Lightning är den aningen mindre, så för dig som inte riktigt kommer överens med känslan i SplitToe Inside är Lightning helt rätt.  Tänk på att du står med fötterna i vattnet hela tiden så en varm dräkt hjälper inte om du har skor som inte är varma. För storleksrekommendationer se längst ner på sidan!

 

 

Mystic Lightning är speciellt framtagen för kite och windsurf och passar året runt. Målet var att ge maximal känsla och stabilitet och resultatet är överväldigande - prova ett par Mystic boot och du vill aldrig ha något annat - den är helt enkelt fantastiskt skön! Boot har en helt ny tådel som ger en flexiblare sko och inuti är skon delad (split-toe) vilket ger en mycket skön känsla. Mystic Lightning har mängder med funktioner i konstruktionen som inte finns på några andra neoprenskor:

- 5 mm Skyflex neopren - unikt material i våtskor; ger mycket varma skor som är varma även i december (i Sverige alltså...)


- split-toe på insidan ger en fantastiskt skön känsla- hälfixering gör att skon greppar om din fot- en helt ny delning på tådelen som gör att foten kan böja sig på ett helt annat sätt än i skor med helgjuten tådelSammantaget en helt unik sko som måste upplevas! Att Mystic Lightning dessutom kostar ungefär som andra skor men är mycket bättre gör dem till marknadens mest prisvärda skor!

OBS att om du kör i extremt kalla vatten eller är väldigt frusen kan du numera komplettera Mystic Boot och Mystic Blade och Mystic Lightning med en Mystic Metalitesocka med split-toe speciellt framtagen för dessa modeller (blir ungefär som att köra med undertröja i metalite under dräkten).

Mystic Lightning finns i följande storlekar: 34 35-36 37 38-39 40 41-42 43 44-45 46 47-48 49 där ett bindestreck indikerar dubbelstorlek d v s det finns inte en 41 och en 42 utan en storlek som heter 41-42 o s v. OBS att Mystic Lightning är mindre än vanlig skor, så välj en storlek större skor än du normalt har - t ex om du brukar ha 41 eller 42 så välj 43, annars blir den för liten!

Kunder som köpt denna produkt köpte också: