Mystic Code1 Waist Kite Harness

Ny

Warrior + justerbart svankstöd (BOA-system) = Code1. OBS att alla Code1 storlek L har smalare krok än Warrior så de passar alla som normalt har M i Warrior. Superpris!

Mer detaljer

998,73 kr

-54.5%

2 195,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Code1 är i princip en Mystic Warrior som du dessutom kan justera ryggstödet individuellt på med det unika Boa-systemet (finns bl a på snowboardboots, skor och andra produkter - se http://www.boatechnology.com) som med metallvajrar ökar trycket mot svanken och på så sätt ger dig bättre stöd och samtidigt fixerar selen så den inte kan röra sig uppåt. Tryck in Boa-knappen på ryggen och skruva, enklare kan det inte bli. Vill du släppa trycket helt, är det bara att dra ut knappen. Code1 bygger i övrigt på en Warrior III och har alla funktioner man behöver för att få en kitemidjesele att sitta kvar + vara bekväm: SDS, mjuka kanter, neoprenklädsel på utsatta ställen, gummiklädd insida, särskilt anpassad kite-krok så dina säkerhetssystem fungerar, inbyggt HP-system på ryggen samt integrerad säkerhetskniv, som numera sitter under kroken för lättare åtkomlighet.
 


Som syns på bilden är Boa-systemet försänkt i ryggplattan så knappen inte kan fastna i saker, och din HP-leash inte kan haka upp sig på knappen. Mystic har ensamrätt på användningen av Boa-system i vattensportprodukter i två år, så Mystics system är helt unikt för kite- och windsurfingselear!