Rea! Mystic Razor Neo Hood Extreme Visa större

Mystic Razor Neo Hood Extreme

Ny

Helt rätt huva i Sverige: går ner över kragen, skyddar och värmer. Går att ha innanför dräkten eller utanför (vindskyddar m h a gummi utåt, dock ej på bild nedan, visar äldre modell!). Varm Teddyplush på insidan, bra elasticitet = skön att ha på.

Mer detaljer

198,93 kr

-43%

349,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Tänk på att mycket av kroppsvärmen går ut genom huvudet när det är kallt! Razor Extreme Hood är en smidig neoprenhuva med Titaniumbeläggning för extra värme. Små hål för öronen minskar känslan av instängdhet och förbättrar balansen. En bra skärning ger fin sikt även i sidled, något många huvor saknar. Går rejält ner över halsen och bålen så att du värmer och skyddar även delar av överkropp och hals mot vatten och kyla. Tas innanför dräkten och gör att din steamer blir nästan helt tät och mycket varm och go även på vintern. Ger också extra värme tack vare att den täcker hakan, som annars lätt blir nerkyld. Den nya neoprenskärmen i pannan förbättrar sikten avsevärt vid regn, hagel, snö (...) och hindrar dig från att bli bländad av solen när du ser upp mot draken. Väldigt smidig och i ny snygg Mystic-design.

Neo Hood finns i två storlekar; S/M och L/XL. OBS: de är små i storlek så välj bara den mindre om du är säker på att du har ett litet huvud! Nästan INGA vuxna killar kan ha storlek S/M!

Kunder som köpt denna produkt köpte också: