Rea! Mystic Star Impact Vest Visa större

Mystic Star Impact Vest

Ny

Mycket prisvärd väst (= rejält elastisk)!

Mer detaljer

397,50 kr

-50%

795,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Nya Mystic Star Impact Vest har snabbt blivit en ny favorit för oss. Vi har länge haft marknadens bästa västar i Force/Majestic-serien samt den suveräna Razor för dem som vill ha en riktig (godkänd) flytväst fast vi har saknat en billig impactväst med bra prestanda men nu har Star överträffat vad vi hade hoppats av en billig impactväst med råge.
 
Vi gillar Mystic Star av flera anledningar: den sitter bra, den är smidig, den skyddar bra och man flyter också hyfsat i den. Varför sitter den så bra då? Jo för att sitta bra måste en väst av neoprentyp ha högklassigt neopren och tack vare att vi numera gör alla neoprenprodukter hos duktiga Sumnet kan vi sätta alla Yamamotos bästa neopren i våra dräkter, skor, västar etc. Det innebär inte bara att toppmodellerna bland våra dräkter som Voltage t ex har enastående elastiskt Yamamto-neopren utan - kanske minst lika viktigt - att även våra billigare alternativ kan få rejält elastiskt neopren. Neoprenet i Star är klart mer elastiskt än i många dyrare västar, vilket är hemligheten till den fina passformen och i neoprentypen av västar är passformen (precis som i en dräkt) helt avgörande: om den inte sitter bra så är den inget att ha.
 
   
Förutom att ha fin passform är Star också snygg och funkar ihop med alla selar, även midjeselar och fungerar även för wake. Utöver detta har den ett pris som är åtskilliga hundralappar under många andra västar som inte har direkt bra passform och väldigt oelastiskt neopren - kort sagt, för 795 måste Star Impact Vest vara den klart mest prisvärda västen på marknaden. 
 
Mystic Star Impact Vest är
 
- gjord i elastisk lättviktsneopren,
 
- har anatomisk utformning,
 
- är lätt och vattenavstötande,
 
- har segementerad skumkärna,
 
- har slim-fit,
 
- har överdimensionerade armhålor och
 
- har panel med halskydd längst ner så din sele inte glider upp (fäster perfekt  mot gummit på insidan av din Mystic-sele!)
 
 
OBS att om det är en flytväst du vill ha, ska du inte ha Star utan Razor!

 

 
Kan ju vara bra att ha något som skyddar kroppen, och ger flyt om du behöver simma hem? Ruben flyger i Tarifa.

Kunder som köpt denna produkt köpte också: