Om On Top Windsurfing/On Top Sports

On Top Windsurfing har importerat windsurfingartiklar sedan företaget grundades 1993. Försäljningen har i huvudsak varit postorderbaserad och idag utgörs den största delen av vår egen direktförsäljning till kund av försäljning via vår internet-hemsida. Vi också ett antal återförsäljare spridda över hela landet; från Malmö i söder till Gällivare i norr - se "Köpa här eller via återförsäljare?" för en återförsäljarlista med adresser, telefonnummer, email etc.

Vår ambition är att bara sälja produkter av högsta kvalitet till bästa möjliga pris och att du som kund ska kunna få dina varor direkt. De flesta varor har vi därför på eget lager och vi kan nästan alltid leverera med en eller några dagars varsel. Produkter som vi inte lagerhåller får vi oftast hem inom ca 1-2 veckor. Eftersom det är dyrt att ha ett stort lager och tillhandahålla snabba leveranser är våra varor inte alltid de billigaste du kan hitta om du dammsuger webben, men med tanke på våra varors höga kvalitet, vår omfattande lagerhållning och våra snabba leveranser är priserna låga och vem vill vänta i en månad på sina nya skor eller linor bara för att få dem 50 kr billigare? Vi är också stolta över att ha ytterst få reklamationer på våra produkter, men skulle du ha otur fixar vi en ny vara eller lagar den åt dig; en klar trygghet att ha gentemot om du beställer varor över nätet från andra länder! Du kan också känna dig trygg med att alla varor säljs med full garanti från respektive tillverkare - nästan alla varor vi säljer är vi svensk importör/distributör för - och att våra varor är förtullade och moms-betalda.

Vi är sedan 1999 svensk importör och distributör för Maui Magic vattensporttillbehör, Sailworks segel/master, Kinetic windsurfingbrädor/fenor samt Technofiber windsurfingmaster. På senare år har Maui Magics kiteverksamhet vuxit sig stor och blivit Mystic Boarding, och vi är också svensk importör och distributör av detta märket sedan 2003. Sedan 2007 finns också Mystic Apparel som är Mystics klädkollektion och har Ruben Lenten och Björn Dunkerbeck som teamriders. Nytt är att vi sedan 2007 också importerar och distribuerar Peter Thommens brädor, Thommen1, som legendariske Björn Dunkerbecks kör på.  Vi importerar också Boosters vintersporttillbehör, som är Maui Magics vintermärke, och säljer även Kneissl och Dachstein. Som en följd av att sortimentet breddats har vi valt att lansera vår internetshop under namnet On Top Sports, men On Top Windsurfing kommer att finnas kvar, både som hemsida och som företag. Klicka på respektive logo för att komma till tillverkarens hemsida:
 
       
 
Kontakta oss:
 
Kontakta oss gärna genom e-postformuläret nedan. Vi försöker alltid att besvara epost snarast möjligt och helst inom ett dygn men i de flesta fall får du svar snabbare än så.