Köpvillkor
 
Alla priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25 % moms. Alla varor ägs av On Top tills full betalning har erlagts. Paket som beställts men aldrig hämtats ut kommer att debiteras med kostnader för frakt, returfrakt + 200 SEK inkl moms. Är du under 18 år måste vi enligt lag ha dina föräldrars medgivande för ditt köp. Med reservation för prisfel av teknisk natur.


Reklamationer och returer

Om det är fel på din vara ersätts den kostnadsfritt mot en ny vara. Vänligen kontakta oss via mail direkt när du upptäckt felaktigheten. Om varan är skadad ber vi dig omgående kontakta oss. Om skadorna uppkommit under transport är det transportföretaget som är ansvarigt men kontakta ändå oss först så vi kan hjälpa dig. Vill du byta din vara går det bra att göra inom 14 dagar från inköpsdatum. Om du har speciella skäl att önska längre bytestid, t ex om varan köpt som gåva el dyl, kan vi förlänga bytestiden men du måste be om utökad bytestid innan köpet. Vill du byta storlek, modell, färg etc får du stå för frakten tillbaka till oss medan vi står för frakten av den nya varan till dig. Vill du häva köpet helt betalar du frakten både till och från dig. Detta gäller dock ej vid försäljning utanför Sveriges gränser där kunden betalar hela frakten tillbaka + eventuell frakt till kund oavsett om det är ett byte eller en hävning av köpet. Bytesrätten gäller ej reavaror om ej annat avtalats - vi byter t ex gärna till en annan storlek OM det finns kvar av denna, men kontakta oss först så vi kan komma överens om vad som ska gälla. Är du osäker på storlekar, modellvarianter etc, vänligen kontakta oss innan du beställer varan så reder vi ut det innan köp så sparar både du och vi tid och slipper göda fraktföretagen i onödan. 

Köpvillkor vid köp från andra länder än Sverige
International orders: please drop us an email and we will help you out regarding payment, available stock, sizing, colors, freight quotes etc - saves both time and money and prevents misunderstandings!

Vi säljer också till Danmark, Norge och Finland men det finns då bara ett betalningsalternativ, förskottsbetalning. För att göra en utlandsöverföring till vår bank behöver du följande uppgifter:

Bank: Svenska Handelsbanken (SHB)
Kontonummer: 6771571 420 508

SWIFT-adress: HANDSESS
IBAN: SE 62 6000 0000 0005 7142 0508 

Vid försäljning till andra länder gäller speciella frakttariffer. Vi skickar med DHL och det går oftast snabbt. Frakt kostar oftast ca 200 kr men då är det dörr-till-dörr-leverans.