LycratröjorLycratröjor/Rashguards är tröjor för vattenbruk som skyddar dig mot solen, skav, med mera; outmärligt på surfsemesterna men även bra hemma (särskilt för barn!). Vill du ha tröjor med skydd som inte är av lycra-typ (alltså inte ha elastiska åtsittande tröjor) ska du titta på kategorin QuickDry som är mer av t-shirt-typ eller loosefit-typ.  För at...Lycratröjor/Rashguards är tröjor för vattenbruk som skyddar dig mot solen, skav, med mera; outmärligt på surfsemesterna men även bra hemma (särskilt för barn!). Vill du ha tröjor med skydd som inte är av lycra-typ (alltså inte ha elastiska åtsittande tröjor) ska du titta på kategorin QuickDry som är mer av t-shirt-typ eller loosefit-typ.  För att skapa lite ordning finns Dam och Kids/Junior i egna underkategorier!

Bra att tänka på: ska du surfa i varmt/soligt land och bara köpa en lycra, köp då med lång ärm - solen tar hårt på dina armar när du håller i bommen, så de behöver skydd.

Lycra/Rashguards är alltid små i storlek så gå upp minst en storlek (två om du vill ha lite mer loose-fit).

Mer

Lycratröjor Det finns 22 produkter.

Underkategorier

 • Dam-lycra

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Snygga lycratröjor (rashguardtröjor) för tjejer från Maui Magic och Mystic. Skyddar mot sol men också mot skav etc och finns med lång resp kort ärm.

  Ska du surfa i varmt land och bara vill köpa en tröja, köp då med lång ärm - solen tar hårt på dina armar när du håller i bommen så de behöver skydd. Alltid små i storlek så gå upp minst en storlek (två om du vill ha loose-fit). OBS att QuickDry i små storlekar funkar också bra för tjejer (QuickDry ligger unden en egen huvudkategori).

 • Lycra Kids/Junior

   


   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Lycra
  tröjor (rashguardtröjor) för barn i olika coola designer! Skyddar kidsen mot för mycket sol när de är på stranden, i vattnet, surfar etc. Finns både för mindre (kallas då Kids) samt för lite större och juniorer (kallas då Junior). Mindre storlekar för vuxna (S och M) funkar oftast bra för åldern 14-18 år, särskilt om man är lång.
   
  OBS att vi har också våtdräkter för kids (finns en för 0-1 år och sedan Mystic Star Kids från 1 år och uppåt till ca 10) samt juniorer, från ca 8 till 18 år. Finns i egen kategori under kategorin Våtdräkter.

Visar 1 - 22 av 22 artiklar
Visar 1 - 22 av 22 artiklar