Segel

Sailworks gör unika windsurfingsegel och det är inte så konstigt - när andra åker iväg en månad för att utveckla sina segel någonstans där det förhoppningsvis blåser kan Bruce Peterson och hans team med Dale Cook, Phil Soltysiak (topp-10 senaste 5 åren i världscupen i freestyle), Pascal Hardy med flera utveckla sina segel 365 dagar om åre...

Sailworks gör unika windsurfingsegel och det är inte så konstigt - när andra åker iväg en månad för att utveckla sina segel någonstans där det förhoppningsvis blåser kan Bruce Peterson och hans team med Dale Cook, Phil Soltysiak (topp-10 senaste 5 åren i världscupen i freestyle), Pascal Hardy med flera utveckla sina segel 365 dagar om året. R+D-loftet ligger vid River Gorge i Hood River, Oregon, där det alltid blåser och Jim Mudry sitter inne på loftet och syr och finjusterar prototypseglena så teamet kan testa, ändra, testa, ändra igen - om och om igen - tills man är 100 % nöjda. När prototyperna är färdigutvecklade garanteras den väldokumenterade Sailworks-kvaliteten genom att man syr man upp dina segel på sitt eget loft i Kina. 
 

 
Reslutatet är legendariska segel som freerideseglet Retro, powerseglet Hucker, allkonstnärvågseglet Revolution (som Phil kör Freestyle på i WC), supersnabba racingseglet NX (som Bruce vann amerikanska mästerskapen på för några år sedan) och nya Gyro. Gemensamt för alla modellerna är att de har ett gigantiskt vindregister och alltid funkar i verkliga världen (byig vind, ojämna vatten etc), inte bara i ett labb eller där man har perfekta jämna vindar.
 

 
Mer

Segel Det finns 8 produkter.

Visar 1 - 8 av 8 artiklar
Visar 1 - 8 av 8 artiklar